Pengikut

Sabtu, 22 Oktober 2011

" FACEBOOK " TERHANGAT !!!


Hello...rakan blog semua...dah tak tau nak cakap macam mana..tentang FB...Facebook la apa lagi.

Semalam baru je kita di beritahu satu kajian mengatakan perkembangan otak kepada sesiapa yang mempunyai akaun FB dan ramai kenalan. 

Dan saya percaya semalam je berebut-rebut mereka yang masih belum sign-up , mendaftarkan diri...syabas dan selamat datang diucapkan.
Tetapi..hari ni lain pulak ceritanya....malu rasanya nak tulis ..senang rakan blog baca lah sendiri. 

Kenapa lah boleh jadi begini,,,? kalau rakan blog ada terbaca di dalam blog saya yang lepas mengenai Ilmu & Ringgit mana silapnya, sekarang ada lagi satu trend untuk melariskan perniagaan sendirian berhad mereka.

Mana silapnya...penguatkuasaan yang lemah atau maruah kita sudah hilang... Pada saya jika tidak ada permintaan..benda ini tak akan berlaku...bila permintaan tinggi maka pihak berkenaan akan mencari jalan yang mudah untuk melariskan bahan dagangan mereka dengan lebih cepat dan berkesan.ingatlah kebanyakan pengguna laman FB ini terdiri daripada remaja-remaja dari setiap bangsa...mahukah kita merosakkan minda mereka...

Jadi.. TEPUKLAH DADA TANYA SELERA.

2 ulasan:

  1. FB ada baik-buruknya....

    Macam belog la jugak...

    BalasPadam
  2. hahaha facebook mengembangkan otak? tipu lah. sume marketing strategy freethinkers. aku rasa lagi sebal ngan facebook ada la. sume tampal aurat dengan bangga ngan caption " cantik tak? " WTF.
    Yang call girl tuh kasi report je. Dajjal advocate.

    BalasPadam