Pengikut

Khamis, 24 November 2011

BARU KENA BUKU DENGAN RUAS...!!!

bahan harian metro


Salam....rakan blog semua..macam mana dengan entri relex sekejap saya tentang UFO DI MALAYSIA...diharap dapat meredakan sedikit kepenatan kita semua dalam membuat berbagai entri untuk dikongsi bersama.

Kali ini sekali lagi saya ingin bercerita tentang ORANG MINYAK...ingat tak entri saya yang lalu, bertajuk ORANG MINYAK BERMAHARAJALELA....kali ni ada lagi kisah mengenai ORANG MINYAK , tapi lagi hangat, BARU KENA BUKU DENGAN RUAS.

 http://coachnike28.blogspot.com/2011/11/orang-minyak-bermaharajalela.htmlSyabas di ucapkan kepada pihak POLIS, JABATAN IMIGRESEN, KEMENTRIAN PENGAJIAN TINGGI dan KEMENTERIAN PELANCONGAN diatas kerjasama yang bersepadu untuk membentres semua ORANG MINYAK ini yang mana kebanyakan dari mereka menggunakan pas pelajar untuk ke negara kita .

Niat mereka semua  sebenarnya ingin merosakkan anak bangsa kita dan juga menimbulkan huru-hara di negara yang kita sayangi ini.


Saya berharap lebih banyak lagi operasi sebegini dijalankan, agar negara kita, terutama masyarakat muda-mudi tidak terjebak dan di tipu hidup-hidup oleh ORANG MINYAK ini.

Untuk rakan blog di luar sana...jika ada di antara rakan kenalan kita yang terlibat lebih-lebih lagi yang selalu menggunakan media siber ini agar lebih berhati-hati dan peka dengan apa yang berlaku di alam maya ini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan