Pengikut

Rabu, 22 Februari 2012

REPLIKA PIALA DUNIA YANG BAHARU.


Salam dan Hai....sibuk sikit sebab tu entri berselang hari.....sori ya kepada kekawan semua.

Kali ini saya nak buat entri untuk segment relex sekejap.... , macam biasa untuk hilangkan stress kekawan semua, macam segment pertama dan kedua saya dulu.....dah baca ke ? , kalau terlepas di sini saya sertakan sekali lagi....so senang-senangkan diri untuk membacanya.


Untuk kali ini bersempena dengan tajiuk blog saya "coachnike28" dan mempromosi sukan bolasepak serta piala dunia, saya sediakan entri berikut........layan je 

Sebagai seorang jurulatih bolasepak yang mempunyai lesen dari FAM , di sini saya ingin memperkenalkan satu taktik dan latihan untuk melatih seorang pemain bolasepak terutama untuk pemain negara kita MALAYSIA & HARIMAU MUDA dan saya percaya jika coach memggunakan cara ini untuk melatih para pemain, kita boleh menghasilkan banyak jaringan.....ingat, mesti guna kekuda kaki untuk menyepak bola ya.....Lakukan latihan ini setiap hari ....comfirm !!!!! hasilnya ....BUKAN JANJI TAPI PASTI.



Ini cara menanduk bola.....ingat pastikan jangan pejam mata....dan sentuhan mesti tepat-tepat di dahi....confirm masuk......????




Untuk penjaga gawang pula, ini latihannya....tapi ingat kena tangkap bukan menampan je...... pasti tak bolos gawang kita......so.... jurulatih negara dan negeri semua , tunggu apa lagi mulakan latihan ini ya....



Buat peminat Piala Dunia dan FIFA . Rasanya dah berkurun kita sedunia berebut piala tersebut....oleh yang demikian dah sampai masa kita tukar piala lama...dengan piala dunia yang baru.....seperti di bawah.....okey tak....????cepat hantarkan undian dan comment anda.....sebelum saya hantarkan kepada FIFA...

REPLIKA PIALA DUNIA YANG BAHARU
Sampai jumpa lagi.......bye

2 ulasan:

  1. Err maaf tegur. Cuma nak tegur design blog ni. Susah nak baca entry la sebab body entry ni sekali dengan background.

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks dianna...masih byk yg perlu i belajar.

      Padam