Pengikut

Ahad, 1 Januari 2012

coachnike28 BERSAMA Nuffnang


selamat tahun baru ...2012

bersama wife tersayang....
Rasanya,  kebanyakan rakan blog semua, bangun lewat hari ini...maklumlah malam tadi dok mendongak langit tengok pertunjukan bunga api....

dia lah...RATUKU
Sempena tahun baru ini ingin saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua blogger yang melawat blog saya.....

Pada jam 12.13 malam bertarikh 27 Ogos 2011...atas dorongan orang tersayang, " coachnike28 " di lahirkan. Dengan entri pertama iaitu "catatan suaikenal-coachnike28". Saya mula melangkah. Dengan berbekalkan pengetahuan yang Zero tentang menulis blog, saya mula terpikat dengan beberapa blog yang banyak memberi panduan agar saya terus maju kehadapan.


Saya mula berjinak-jinak dengan nuffnang......setelah menyertai mereka, saya rasa amat rugi sekali kerana lambat bertindak, segala kemudahan yang di sediakan oleh pihak nuffnang sebenarnya amat berfaedah dan memberi pulangan yang lumayan. 

Yang paling penting sekali...dengan menyertai nuffnang saya mula mengenali ramai blogger-blogger di luar sana yang jauh lebih berpengalaman dari saya....tengok sajalah layout blog saya, rasanya kosong saja dan basic sekali berbanding dengan  mereka ini. Harapan saya, di tahun 2012 ini blog "coachnike28" akan menjadi pilihan orang ramai dan bertambah menarik cara penyusunannya.

Pada hari ini....1 Januari 2012...jam 3.00 pm, blog coachnike28 telah mempunyai 60 entri, dan telah menerima kunjungan yang ke 2000 pada hari ini. Sekali lagi ingin saya mengucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga kepada semua pengunjung dan blogger semua.

" coachnike28" juga telah mempunyai seramai 58 pengikut...yang terdiri daripada berbilang bangsa dan agama...kepada mereka ini tidak ada apa yang dapat saya berikan, hanya mengucapkan terima kasih dan sebagai balasan kesudian semua...saya akan sentiasa melawat dan membaca blog tuan-puan semua.
Perkara yang amat mencuit hati saya ....selama 5 bulan saya menulis blog....tau tak saya baru mengumpulkan RM 3.50 didalam akaun nuffnang saya dan RM 0.60 di dalam akaun churpchurp. Rasa seronok bila membaca mereka yang mendapat cek yang beribu ringgit hasil dari kesabaran dan kepakaran mereka menulis blog....Harapan saya agar "coachnike28" akan boleh memberi sumbangan yang amat bermakna kepada semua pembaca blogger di masa hadapan.

Akhir kata dari saya....thanks to everybody terutama kepada mereka yang memberi komen-komen kepada setiap entri yang saya terbitkan.....rasanya satu kepuasaan kepada saya apabila entri ini ada orang yang memberi komen...dan ianya merupakan satu penghargaan kepada tulisan dan topik itu.


coachnike28's family

Sekali lagi....selamat menyambut tahun baru 2012....Kepada mereka ynag berkerjaya...lakukan kerja itu dengan lebih amanah...Bagi surirumah....sayangi dan hargailah keluarga anda....Bagi pelajar semua.....selamat menyambung pelajaran and do well in your exam..... bye and happy new year..... to all...2 ulasan: