Pengikut

Khamis, 24 November 2011

TUHAN BAYAR CASH....!!!

Bagaimana rasanya perasaan rakan blog semua bila membaca keratan akhbar ini....inilah dia yang dikatakan semangat kesukanan. Wisel penamat telahpun dibunyikan dan pingat emas pun dah tergantung dileher pemain kita...apa yang mereka nak lagi.?...saya rasa mereka ni tak payahlah diajak bertanding dan diberi ruang untuk datang kesini....itulah luahan hati bila dah marah.....
Tapi semua ni gara-gara terlalu ikut kan hati...dan di sebabkan nila setitik habis susu sebelanga...di harap pihak kedutaan kita mengambil tindakan berjaga-jaga dan memantau perkara ini sebelum apa-apa perkara yang tidak di ingini berlaku kepada rakyat kita.

Buat rakyat Malaysia yang budiman...janganlah kita ikut perangai mereka ini. Janganlah kita membalas dendam kepada rakyat mereka yang berada di negara ini....ingatlah zaman serba maju dan moden ini saya sering kali terdengar perkataan " SEKARANG TUHAN BAYAR CASH "....jadi bersabar lah, kita tengok aje, memang jika ikutkan hati memang geram...

BARU KENA BUKU DENGAN RUAS...!!!

bahan harian metro


Salam....rakan blog semua..macam mana dengan entri relex sekejap saya tentang UFO DI MALAYSIA...diharap dapat meredakan sedikit kepenatan kita semua dalam membuat berbagai entri untuk dikongsi bersama.

Kali ini sekali lagi saya ingin bercerita tentang ORANG MINYAK...ingat tak entri saya yang lalu, bertajuk ORANG MINYAK BERMAHARAJALELA....kali ni ada lagi kisah mengenai ORANG MINYAK , tapi lagi hangat, BARU KENA BUKU DENGAN RUAS.

 http://coachnike28.blogspot.com/2011/11/orang-minyak-bermaharajalela.htmlSyabas di ucapkan kepada pihak POLIS, JABATAN IMIGRESEN, KEMENTRIAN PENGAJIAN TINGGI dan KEMENTERIAN PELANCONGAN diatas kerjasama yang bersepadu untuk membentres semua ORANG MINYAK ini yang mana kebanyakan dari mereka menggunakan pas pelajar untuk ke negara kita .

Niat mereka semua  sebenarnya ingin merosakkan anak bangsa kita dan juga menimbulkan huru-hara di negara yang kita sayangi ini.


Saya berharap lebih banyak lagi operasi sebegini dijalankan, agar negara kita, terutama masyarakat muda-mudi tidak terjebak dan di tipu hidup-hidup oleh ORANG MINYAK ini.

Untuk rakan blog di luar sana...jika ada di antara rakan kenalan kita yang terlibat lebih-lebih lagi yang selalu menggunakan media siber ini agar lebih berhati-hati dan peka dengan apa yang berlaku di alam maya ini.