Pengikut

Sabtu, 27 Ogos 2011

CATATAN SUAIKENAL - coachnike28

 Salam perkenalan buat semua bloger yang saya kenali dan bakal saya kenali. Sebenarnya untuk membuat blog ini sudah lama saya inginkan akan tetapi disebabkan kurang pengetahuan tentang kehadirannya maka keinginan itu hanya tinggal satu harapan.
 Tetapi saya rasa amat bertuah dengan adanya orang yang amat saya sayangi dan kagumi maka terhasillah satu catatan baru dalam hidup saya.
 Keinginan saya mempunyai blog ini adalah kerana saya ingin berkongsi pendapat serta menberi pandangan buat rakan-rakan semua di atas sesuatu isu yang saya lihat dan dengar, yang berlaku seharian di sekeliling saya.
 Harapan saya agar rakan-rakan blog semua dapat memberi pandangan serta berbincang sesama kita agar kita dapat melihat MALAYSIA maju dalan keadaan aman dan damai...dengan izin ALLAH.
 Sekian saya sudahi dulu catatan pembukaan ini dengan memohon maaf terlibih dahulu jika ada perkara-perkara yang tidak menyenangkan mana-mana pihak rakan blog atas apa isu yang saya akan coretkan didalam blog saya nanti. Ini semua adalah datang dari rasa hati kecil saya sahaja dan tidak terniat untuk melukakan hati seseorang.
 Hingga jumpa lagi......TQ